Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Normala
Kostua: 3-5 euro
Kaloriak: 510 kcal
GONBIDATUAK:
Zuri sorgina eta Tor magoa (Sorgintxulo)
NOLA EGIN:
- Bi piperrak olioz ondu eta labean erre, 30-40 min 200º c. atera, zuritu, luzetara zatitu eta gorde.
- Sardinei hezurrak kendu eta xerrak atera.
- Moldeko ogia, arrabola batez eta irin pixka batez lagunduta luzatu. ogi xerraren izkin batean, cherry tomate ilara bat jarri, gero piper berde ilara bat, gero sardina eta bukatzeko, piper gorri ilara bat. Gaztu dena eta gero txerry tomateen aldetik hasita bildu, zilindro bat eginez. Film plastikoarekin bildu eta hozkailuan sartu 2 ordu, ongi trinkotu dadin.
- Hozkailutik atera, plastikoa kendu eta arrautza irabiatutik pasatu. Hortik, sesamo haziak eta perrexila dituen plater batean pasatu eta zartaginean olio tanta batekin pixka bat frijitu, sesamo haziak ondo itsasteko.
- Sutatik atera, zentimetro bateko xerratan zatitu zilindroa eta xerra bakoitzari brotxeta bat sartu, forma gal ez dezan. Bukatzeko, piruleta bakoitza zartaginean buelta eta buelta pasatu.
- Curry saltsarekin lagunduta zerbitzatu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa