Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Urraburua barazkiekin eta itsasoko espagetiekin
Osagaiak
  • - 2 urraburu
  • - Piper gorri bat
  • - Piper berde bat
  • - Porru bat
  • - Berakatz ale bat
  • - Itsasplp esàgeto deshidratatua, 10g (itsasoko letxuga)
  • - Soja saltsa
  • - Limoi bat
  • - Piperbeltza
  • - Oliba olioa
Prestaketa

- Zailtasuna: Normala

- Kostua: 5-7

- Kaloriak: 296 kcal

GONBIDATUA:

Silvana Huegun

NOLA EGIN:

- Lapiko batean algak 15 bat minutu egosi, ur eta gatz pixka batekin.

- Urraburuak erditik ireki eta hezurrak kendu.

- Piper gorria eta berdea dado txikitan zatitu eta sueztitzen jarri. Porrua gehitu, juliana era ebakita. Barazkiak erdi eginda daudenean, berakatza bota. Bukatzeko, txorrotada bat soja eta piperbeltza bota eta atera sutatik.

- Zartagin batean urraburu xerrak su bizian egin oliba oili pixka batekin. Eginda daudenean, atera eta zartagin berean algak egosiak salteatu.

- Jarri platerean barazkiak, gainean urraburu xerrak, gero alga batzuk eta bukatzeko, limoi azal arraspatua gainetik.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena