Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Arkume txuletak ziapearekin eta madari konpotarekin
Osagaiak
  • - Arkume txuletak, 400 g
  • - Ziapea, 10 g
  • - Oliba olioa, 20 g
  • - Ardo zuria, 40 g
  • - Piperbeltza
  • - Gatza
  • - Madari bat
  • - Azukrea, 10 g
Prestaketa

- Zailtasuna: Erraza

- Kostua: 4-6 euro

- Kaloriak: 425 kcal

GONBIDATUA:

Dorleta Eskamendi

NOLA EGIN:

- Olioa, ziapea, ardo zuria, piperbeltza eta gatza nahastu.

- Arkume txuletak ore henekin ondo igurtzi eta labean sartu, 200º 15-20 minutu.

- Madaria zuritu eta txikitu. Lapiko txiki batean egiten jarri, azukrearekin eta oporto ardo pixka batekin, 30 minutu.

- Dena eginda dagoenean, arkume txuletak madari purearekin lagunduta zerbitzatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena