Errezetak bigarren platerak
- Zailtasuna: Erraza
- Kostua: 4-6 euro
- Kaloriak: 425 kcal
GONBIDATUA:
Dorleta Eskamendi
NOLA EGIN:
- Olioa, ziapea, ardo zuria, piperbeltza eta gatza nahastu.
- Arkume txuletak ore henekin ondo igurtzi eta labean sartu, 200º 15-20 minutu.
- Madaria zuritu eta txikitu. Lapiko txiki batean egiten jarri, azukrearekin eta oporto ardo pixka batekin, 30 minutu.
- Dena eginda dagoenean, arkume txuletak madari purearekin lagunduta zerbitzatu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa