Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Txipiroiak saltsan
Osagaiak
  • - Txipiroiak, 400 g
  • - Tipula BAT
  • - Tomate saltsa
  • - Txipiroi tinta
  • - Ogi birrindua
  • - Olioa
  • - Gatza

Bideoak (1)

Prestaketa

- Zailtasuna:

- Kostua:

- Kaloriak:

GONBIDATUA:

Kattalin Arzallus

NOLA EGIN:

- Lapiko azkarrean tipula txikituta gorritzen jarri. Tomate saltsa gehitu.

- Txipiroiak zatituta eta tintak gehitu eta lapikoari estalkia jarri. Utzi 10-15 minutu egiten.

- Ireki eta saltsa oso fina geratu bada, ogi birrindu pixka batekin loditu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena