Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Arkume taijina
Osagaiak
  • - Arkumea, 1 kg
  • - 2-3 tipula
  • - 2 Azenario
  • - 4 berakatz ale
  • - Almendrak, 200 g
  • - 10 datil
  • - Limoi bat
  • - Azafraia
  • - Kuminoa
  • - Kurkuma
  • - Martorria
  • - Ura, ½ l

Bideoak (1)

Prestaketa

Zailtasuna: Erreza

Kostua: 5-8 euro

Kaloriak: 490 kcal

GONBIDATUA:

Txus Ruiz de Erentxun

NOLA EGIN:

- Lapiko batean olioa jarri eta bertan arkumea pusketatan zatituta gorritu.

- Tipula eta azenarioa zatituta gehitu arkumeari.

- Azafraia, kuminoa, kurkuma eta martorri adar bat bota. Urarekin busti. 50 bat minutu irakiten eduki.

- Eginda dagoenean, almendrak eta datilak gehitu. Beste bost minutu irakin dena. Martorria ondo txikituta bota eta zerbitzatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena