Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Erreza
Kostua: 5-8 euro
Kaloriak: 490 kcal
GONBIDATUA:
Txus Ruiz de Erentxun
NOLA EGIN:
- Lapiko batean olioa jarri eta bertan arkumea pusketatan zatituta gorritu.
- Tipula eta azenarioa zatituta gehitu arkumeari.
- Azafraia, kuminoa, kurkuma eta martorri adar bat bota. Urarekin busti. 50 bat minutu irakiten eduki.
- Eginda dagoenean, almendrak eta datilak gehitu. Beste bost minutu irakin dena. Martorria ondo txikituta bota eta zerbitzatu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa