Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

batana pizza
Osagaiak
  • Orea egiteko:
  • - Irina, 520 g
  • - Legamia lehorra, 5 g
  • - Ura, 320 g
  • - Oliba olioa, 50 g
  • - Gatza, 10 g
  • Gainerakoak:
  • - Tomate saltsa
  • - katilu bete
  • - Gazta xehatua
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 1-3 euro

Kaloriak: 360 kcal

GONBIDATUA:

Idoia Frades Urberuaga

NOLA EGIN:

- Bol batean edo mahai gainean, irina, gazta, legamia, ur epela eta oliba olioa ongi nahastu.

- Bi tamaina desberdineko bi zatitan banatu, zati handia ogia egiteko erabili eta txikia pizza egiteko.

- Zati biak harrotzen utzi ordu bat inguru.

- Masa arrabolarekin zabaldu.

- Labeko plakan, labeko papera edo irina jarri eta gainean masa.

- Masara nahi duzun osagaiak bota. Kasu honetan, tomate saltsa, oreganoa, hirugiharra,  gazta eta oliba beltzak.

- Laban 10-15 minutu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena