Errezetak bigarren platerak
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 1-3 euro
Kaloriak: 360 kcal
GONBIDATUA:
Idoia Frades Urberuaga
NOLA EGIN:
- Bol batean edo mahai gainean, irina, gazta, legamia, ur epela eta oliba olioa ongi nahastu.
- Bi tamaina desberdineko bi zatitan banatu, zati handia ogia egiteko erabili eta txikia pizza egiteko.
- Zati biak harrotzen utzi ordu bat inguru.
- Masa arrabolarekin zabaldu.
- Labeko plakan, labeko papera edo irina jarri eta gainean masa.
- Masara nahi duzun osagaiak bota. Kasu honetan, tomate saltsa, oreganoa, hirugiharra, gazta eta oliba beltzak.
- Laban 10-15 minutu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa