Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Oilaskoa barazkiekin burruntzian
29:40
Osagaiak
  • - Oilasko bularra
  • - Piper gorriak
  • - Piper berdeak
  • Jatetxea: Donostiako Makrobiotika Elkartea
Prestaketa

GONBIDATUA:

Gorka Gereño

NOLA EGIN:

- Oilasko bularra kubotan zatitu.

- Gatz eta olio pixka bat egin eta labean sartu.

- Bien bitartean, tenpura egingo dugu barazkientzat: bol batean txitxirio irina, gatza, ura eta olio tanta nahastu.

- Barazkiak bertatik pasatu eta barazkiak banan bana frijitu.

- Azkenik,oilasko zatiekin eta barazkiekin burruntzia muntatu.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena