Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Arroza otarrainxkekin eta begihandiarekin
10:04
Osagaiak
  • - Arroza, 200 g
  • - 8 otarrainxka
  • - Begihaundia, 400 g
  • - Kipula erdi (100 g)
  • - Arrain salda, 450 g
  • - Olioa, gatza eta perrexila
Prestaketa

-Zailtasuna: Normala

-Kostua: 3-5 euro

-Kaloriak: 455 kcal

GONBIDATUA:

Joxe Anjel Iturbe

NOLA EGIN:

-Otarrainxkak zuritu eta salda egiten jarri bere azalekin. Begihaundia dadotxotan zatitu.

- Tipula txikitu eta olio pixkat batekin erregosi !0 minutu. Begihaundia gehitu eta sueztitu beste 25-30 minutu.

- Begihaundiari arroza gehitu, ondo nahastu eta otarrainxka salda bota. 15  minutu egiten utzi. Ondoren, otarrainxkak gehitu eta beste 3-5 minutu egiten utzi.

- Sutatik atera eta utzi bost minutu trapu batekin estalita. Perrexila gehitu eta atera mahaira.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena