Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Txipiroi tallarinak arrautza barru-betearekin
26:42
Osagaiak
  • - Txipiroiak (600 g)
  • - 3 Tipula (1 kg)
  • - Piper berdea (200 g)
  • - Tomate saltsa (300 g)
  • - 2 baratxuri-ale
  • - 2 arrautza
  • - Txipiroi tinta
  • - Olioa eta gatza
  • - Irin pixka bat
  • - Arrain fumeta
Prestaketa

- Zailtasuna: Ertaina

- Kostua: 4-6 euro

- Kaloriak: 500 kcal

GONBIDATUA:

Irati Anda

NOLA EGIN:

Txipiroiak garbitu eta gorputzak fin-fin ebaki. Gorde.

Baratxuriak, tipula eta piper gorria julianan zatitu eta sueztitzen jarri. Gehitu bertara txipiroi garroak eta utzi egiten.

Atera txipiroi garroak, irin pixka bat bota barazkiei, ondo nahastu eta gehitu bertara tomate saltsa, txipiroi tinta eta fumeta. Utzi saltsa goxo-goxo egiten.

Saltsa birrindu eta iragazi.

Film papera hartu eta katilu baten laguntzarekin, arrautza eta txipiroi garro poltsatxoak egin.

Arrautza poltsatxoak uretan egin eta txipiroi gorputzak baratxuriarekin salteatu.

Plateraren azpian txipiroi saltsa jarri, erdian arrautza eta arrautzaren inguru guztia txipiroi tallarinekin bukatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena