Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
- Zailtasuna: Normala
- Kostua: 2-4 euro
- Kaloriak: 200 kcal
GONBIDATUA:
Hur Astarbe
NOLA EGIN:
Tipula, azenarioa eta baratxuria xehatu.
Sagarrari bihotza kendu.
Oilaskoa erregosi. Iragaztontzi batetik pasatu eta gisatzen utzi.
Saltsa puregailuan pasatu eta urritzen utzi.
Patata zuritu eta zatitu.
Gurina nahasi.
Turmixarekin birrindu.
Sagar konpota egin.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa