Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Oilaskoa sagardo saltsan
24:26
Osagaiak
  • - Oilasko izterrak
  • - Tipula
  • - Azenarioa
  • - Baratxuria
  • - Sagardoa
  • - Errege sagarrra
  • - Limoia
  • - Patata
  • - Gurina
  • - Esnea
  • - Irina
  • - Oliba olioa
  • - Piperbeltza
  • - Gatza
Prestaketa

- Zailtasuna: Normala

- Kostua: 2-4 euro

- Kaloriak: 200 kcal

GONBIDATUA:

Hur Astarbe

NOLA EGIN:

Tipula, azenarioa eta baratxuria xehatu.

Sagarrari bihotza kendu.

Oilaskoa erregosi. Iragaztontzi batetik pasatu eta gisatzen utzi.

Saltsa puregailuan pasatu eta urritzen utzi.

Patata zuritu eta zatitu.

Gurina nahasi.

Turmixarekin birrindu.

Sagar konpota egin.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena