Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Oilagorra saltsan sagar purearekin
24:16
Osagaiak
  • - 2 oilagor
  • - 2 tipula
  • - 2 azenario
  • - 2 baratxuri buru
  • - Nabarnizko arbitxoak
  • - Aranpasa batzuk
  • - Piperbeltza, 6 ale
  • - sagar bat
  • - Ardo zuria eta koñaka
  • - Salda
  • - Azukrea
Prestaketa

- Zailtasuna: Zaila

- Kostua: 20 euro

- Kaloriak: 700 kcal

GONBIDATUA:

Juantxu Larruzea

NOLA EGIN:

Oilagor lumatuei tipula erdi tripa barruan sartu eta olio pixka batekin lapikoan gorritu.

Gehitu bertara gainerako barazkiak, piperbeltz aleak eta sagarra. Utzi sueztitzen.

Ardo zuria eta koñaka bota eta flanbeatu. Salda gehitu eta egosten utzi.

Egosi Nabarnizko arbitxoak.

Oilagorrak eginda daudenean, atera eta saltsa birrindu. Saltsa iragazi eta berriro sartu oilagorrak bertan.

Oilagorrei arbitxoak eta aranpasak gehitu.

Oilagorrak platerean aurkeztu, arbitxo eta aranpasekin lagunduta.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena