Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Legatz-kokotxak pil-pilean
Osagaiak
  • -Legatz-kokotxak
  • -Baratxuriak
  • -Oliba-olioa
  • -Perrexil xehetua
  • -Irina
Prestaketa

Hasteko, baratxuriak txikitu eta oliba-oliotan sueztitu.

Legatz-kokotxak lehortu eta gatza bota. Gero, irin pitin bat gainetik bota.

Kokotxak oliba-olio epelean ipini eta arrain salda gehitu.

Saltsa ondo ligatu.

Osagaiak platereratu eta perrexil xehetuarekin apaindu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena