Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Itsas zapoa
Osagaiak
  • -Gatza
  • -Jilibijia
  • -Zapoa
  • -Oliba-olioa
  • -Pipermina

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, itsas zapoari azala kendu, garbitu eta zabaldu.

Gainetik gatza bota eta besugeran sartu. Arraina hidratatzeko, jilibiji izeneko nahasketa erabili. (Gatza, ozpina eta olioa)

Besugera parrilan jarri eta arraina bertan erre.

Erre kolorea hartzen duenean, zapoa besugeratik atera eta platereratu.

Parrilan zartagia jarri eta oliba-olioa, pipermina eta baratxuriaz errefritoa egin. Itsas zapoari gainetik bota.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena