Errezetak bigarren platerak



Bideoak (1)
Hasteko, itsas zapoari azala kendu, garbitu eta zabaldu.
Gainetik gatza bota eta besugeran sartu. Arraina hidratatzeko, jilibiji izeneko nahasketa erabili. (Gatza, ozpina eta olioa)
Besugera parrilan jarri eta arraina bertan erre.
Erre kolorea hartzen duenean, zapoa besugeratik atera eta platereratu.
Parrilan zartagia jarri eta oliba-olioa, pipermina eta baratxuriaz errefritoa egin. Itsas zapoari gainetik bota.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar