Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Hasteko, legatz-buruari azala kendu eta uraz ondo garbitu.
Buruari kokotxa atera eta gerorako erreserbatu.
Legatz-buruari gatza bota eta besugeran jarri. Arraina hidratatzeko eta besugeran dagoela azala ez galtzeko, jilibijiaz busti.
Besugera parrillan ipini eta kokotea egiten utzi. Alde bat eginda dagoela uste duzunean, buelta eman eta beste aldea egiten utzi. Prest dagoenean, platereratu.
Parrilan zartagi bat jarri eta baratxuria, oliba-olioa eta pipermina bertara bota. Errefrito hau legatz-kokotearen gainetik bota eta perrexil txikituarekin apaindu.
Parrilan beste zartagi bat jarri eta kokotxa bertan ipini, gatza bota eta buelta eta buelta egin.
Kokotxa beste plater batean aurkeztu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa