Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Txuletoia txingarretan erreta eta okela gorri kroketa
Osagaiak
  • -Txahal hegal txikitua, 100 gr
  • -Gorringo bat
  • -Piperrautsa
  • -Gatza
  • -Piperbeltza
  • -Lima birrindua
  • -Foie pixka bat
  • -Onddo xehetua
Prestaketa

Hasteko, txahal hegala txikitu.

Kroketa egiteko, arrautza gorringoa, piperrautsa, gatza, lima birrindua eta foie txikitua ondo nahasi.

Nahasketari kroketa itxura eman eta baserriko ogi birrindutik pasatu. Kroketa parrilan gorritu.

Kroketa ontzi batean jarri eta piper gorria eta piper berde emultsioarekin gozatu.

Txuleta parrilan erre eta zatitu. Bukatzeko, Maldon gatzarekin gozatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena