Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Hasteko, hegalabur solomoa soja eta oliba-oliotan beratu.
Piper berdea, piper gorria, azenarioa, kuiatxoa, tipula eta porrua juliana eran ebaki eta oliba-oliotan salteatu.
Maionesa, baratxuri konfitatua eta sagar konpotaz aliolia egin.
Txerri tomateak erditik ebaki eta oliotan salteatu.
Hegalaburra zartagi bero beroan buelta eta buelta egin.
Aliolia, hegalaburra eta barazki salteatuak platereratu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa