Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Hasteko, tipula, azenarioa eta porrua zati txikietan egin eta oliotan sueztitu.
Aurrekoari ardo zuria eta txangurru haragi mamutua gehitu eta guztia sueztitu.
Txipiroia nahasketarekin bete, ezkata ogitik pasatu eta frijitu.
Pistoa egin, tipula, piper berdea, kuiatxoa eta tomate saltsarekin. Pistoari txipiroi zatitxoak gehitu eta guztia bat egin.
Txipiroi tinta koilarakada bat alginatotik pasatu eta bolatxoa egin.
Osagai guztiak kristalezko ontzi batean platereratu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa