Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Island's Egg
Osagaiak
  • -Patata egosiak
  • -Onddoak
  • -Tipula poxatua
  • -Arrautza izoztuak
  • -Arrautza naturala
  • -Txorizoa
  • -Tempura
  • -Perrexil kizkurra
  • -Hirugihar lurra (hirugiharra eta ogia, txigortuta eta birrinduta)

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, txorizoari azala kendu eta ondo txikitu. Zatitxoak zartagian frijitu, koipea kendu eta labean lehortzen utzi.

Patata egosia laukitan ebaki eta gorringoarekin nahastu. Nahasia hozkailura eraman.

Tipula potxatua, onddoak eta esne-gainarekin saltsa egin. Iñgok errobotaz egiten du, baina, eskuz ere egin daiteke.

Patata zati bat ekilore oliotan frijitu.

Gorringo izoztua txoriko lehorretik pasatu eta tenpurarekin bildu. Gelditzen den kroketa antzekoa frijitu.

Osagai irla itxura emanez platereratu.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena