Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Hasteko, txorizoari azala kendu eta ondo txikitu. Zatitxoak zartagian frijitu, koipea kendu eta labean lehortzen utzi.
Patata egosia laukitan ebaki eta gorringoarekin nahastu. Nahasia hozkailura eraman.
Tipula potxatua, onddoak eta esne-gainarekin saltsa egin. Iñgok errobotaz egiten du, baina, eskuz ere egin daiteke.
Patata zati bat ekilore oliotan frijitu.
Gorringo izoztua txoriko lehorretik pasatu eta tenpurarekin bildu. Gelditzen den kroketa antzekoa frijitu.
Osagai irla itxura emanez platereratu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa