Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Hasteko, ura berotu eta poltsan sartutako arkumea bertan sartu. Egiten utzi denbora batez.
Ur berotan patata egosi. Gero, ur ezberdinean, tipulatxa egosi.
Gurinari hur kolorea eman. Ondo sueztituz gero, gurinak hur zapore eta usaina hartzen du.
Gurinari esne-gaina eta patata egosia gehitu. Guztia murrizten utzi eta birrindu.
Tipulatxa egosia zuritu eta erditik ebaki.
Arkumea poltsatik atera eta zartagi bero-beroan gorritu.
Bere zukuan poltsan gelditu den saltsa ipini eta murriztu.
Osagai guztiak aurkeztu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa