Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Erreboiloa tomate-erre olioa eta alberjinia kremarekin
Osagaiak
  • -Erreboiloa, 350 g
  • -Tomate bat
  • -Oliba-olioa, 100 g
  • -Baratxuria
  • -Pipermina
  • -Alberjinia bat
  • -Gurina, 500 g
Prestaketa

Hasteko, alberjinia erditik ebaki eta zartagian markatu. Tomatea ere erditik ebaki, pepitak kendu eta oliba-olioaz biak labean sartu.

Oliba-olioa, baratxuri zatitua eta piperminaz errefritoa egin.

Erreboilo zati eder bat plantxan egin. Azalaren aldetik egin ondo egin eta kurruskari dagoenean, beste aldetik gorritu.

Alberjinia eta tomatea labetik atera. Alberjiniari mamia atera eta gurina eta urarekin lapikoan berotu. Ondo nahasita dagoenean, dena birrindu.

Tomatea eta errefritoa bat egin eta birrindu.

Osagai guztiak platereratu eta gatz pixka bat bota.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena