Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Orein errea
Osagaiak
  • -Oreina
  • -Orein hezurra
  • -Tipula erdi
  • -Azenario erdi
  • -Koñaka, txorrotada bat
  • -Ardo beltza, 50 g
  • -Porto ardoa, 50 ml
  • -Salda, 200 g
  • -Udare bat
  • -Gurina, 10 g
  • -Azukrea, 10 g
  • -Okarana
  • -Patata egosi bat
  • -Oliba-olioa

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, udarea zuritu eta zatitu. Ura, gurina eta azukretan egosi.

Orein-hezurrak oliotan gorritu, barazki txikituak gehitu eta guztia erregosi. Ardo beltza, Porto ardoa eta koñaka gehitu eta murriztu.

Aurreko guztiari salda bota eta dena sueztitu.

Orein zatia plantxa beroan egin buelta eta buelta.

Udare saltsa birrindu. Erregosiari saltsa atera eta berriz irakin.

Patata egosia zapaldu eta oliba-olioa gehitu.

Osagaiak platereratu eta gatza bota. Okarana eta rukulaz lagundu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena