Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Iberiko masail erregosiak cavarekin
Osagaiak
  • -Iberiko masailak, 1200 g
  • -Oliba olioa, 200 ml
  • -Tipula, 500 gr
  • -Azenarioa, 100 g
  • -Porruak, 100 g
  • -Baratxuria, 10 g
  • -Tomate frijitua, 250 ml
  • -Ardo zuria, 150 ml
  • -Brandya, 100 ml
  • -Ura
  • -Cava, 500 ml
  • -Gatza
Prestaketa

Hasteko, barazkiak (tipula, azenarioa, porrua eta baratxuria) ebaki eta oliotan sueztitu.

Txerri masailak oliotan gorritu.

Sueztitutako barakiei banan-banan ardo zuria, Brandya eta cava gehitu eta murriztu. Gero, ura eta tomate frijitua ipini eta txerri masaila gehitu.

Lapikoan dugun guztia ondo erregosi.

Osagai guztiak platerean aurkeztu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena