Errezetak bigarren platerak



Bideoak (1)
Hasteko, baratxuri freskoa oliba-oliotan sueztitu. Baratxuri txiitua gehitu eta irina koilarakada bat ipini.
Aurrekoari ardo txuria bota eta arrain-salda gehitu. Txirlak bertan ipini eta legatz zati eder bat gehitu. Su apalean egiten utzi.
Bukaeran, guztia platereratu eta perrexilaz apaindu.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar