Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Atun-piperrada
Osagaiak
  • -200 g Moja atuna (xerra garbi bat)
  • -Piper berdea
  • -Piper gorria
  • -Tipula
  • -Olioa
  • -Gatza

Bideoak (1)

Prestaketa

Piperrada prestatzeko, zartagian olio pixka bat jarri eta piper berdea, piper gorria eta tipula sueztitu. Bigundu arte sutan eduki.

Plantxa berotu eta olio pixka bat bota gainetik. Moja atunaren xerra bertan ipini eta puntuan egin (norberaren gustuaren arabaerara).

Azkenik, platerean piperrada jarri eta gainean moja atun xerra zatikatua jarri. Gatza eta perrexil pixka bat gehitu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena