Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Oilasko eta barazki brotxetak ziape eta ezti saltsarekin
Osagaiak
  • -Oilasko-bularkia, 1
  • -Ogi arraspatua
  • -Piper berdea
  • -Piper gorria
  • -Cherry tomatea
  • -Barrengorriak
  • -Broxeta eztenak
  • -Ziapea
  • -Eztia
  • -Oliba olioa
  • -Gatza
  • -Tipula
Prestaketa

Tipula juliana eran ebaki eta oliotan sueztitu. Piper gorria eta berdea laukietan ebaki. Barrengorriak erditik ebaki.

Ogi arraspatua eta sesamo haziekin nahastu. Oilasko bularrak zatitu eta bertan bildu.

Brotxeta osagai ezberdinekin osatu (piperrak, tipula, barrengorriak, cherry tomatea). Gero, oliotan frijiu.

Ziapea eta eztia ondo nahasi.

Brotxetak platerean jarri eta ziape eta ezti saltsarekin apaindu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena