Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Hasteko, txahal masailak uretan egosi.
Barazkiak (tipula, azenarioa eta piper berdea) txikitu eta oliba oliotan sueztitu.
Porto ardoa lapikoan murriztu. Tomate frikitua gehitu eta masailaren saldaz busti.
Barazkiei ardo beltza bota eta guztia erregosi.
Patata zuritu, zatitu eta oliotan frijitu. Gerorako gorde, tinbalaren oinarria izango da.
Masaialak apurtu eta saltsarekin nahasi.
Platereratzeko, molde biribila jarri eta bi geruza osatu; oinarrian patatazatiak jarri eta goialdean masail apurtuak gehitu. Dena porto saltsarekin gozatu
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa