Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Txahal bilkari betea onddo saltsan
Osagaiak
  • -Txahala, xerra 1 (ez fina, ez lodia)
  • -Urdaiazpiko egosia
  • -Mozzarella edo Emmental gazta, xerra 1
  • -Irina
  • -Arrautza
  • -Ogi birrindua
  • -Tipula, ½
  • -Onddoakk (Boletus)
  • -Esne-gaina
  • -Oliba-olioa
  • -Gatza
  • -Ziazerba hostoak
Prestaketa

Onddo saltsa egiteko, lapikoan juliana erara ebakitako tipula sueztitu. Onddoak bertan egin eta esne-gaina gehitu eta irakin. Gatza bota eta dena birrindu.

Haragia ondu eta urdaiazpikoa eta gazta gainean jarri. Zilindro itxura eman, eta zotz batekin forma mantendu. Bilkaria arrautza, irina eta ogi birrindutik pasatu eta oliba-olio berotan frijitu.

Zizerba hostoak frijitu.

Platerean, onddo saltsa jarri eta bilkari betea gainean utzi. Zizerba hostoekin apaindu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena