Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Onddo saltsa egiteko, lapikoan juliana erara ebakitako tipula sueztitu. Onddoak bertan egin eta esne-gaina gehitu eta irakin. Gatza bota eta dena birrindu.
Haragia ondu eta urdaiazpikoa eta gazta gainean jarri. Zilindro itxura eman, eta zotz batekin forma mantendu. Bilkaria arrautza, irina eta ogi birrindutik pasatu eta oliba-olio berotan frijitu.
Zizerba hostoak frijitu.
Platerean, onddo saltsa jarri eta bilkari betea gainean utzi. Zizerba hostoekin apaindu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa