Errezetak bigarren platerak



Saltsa egiteko,tipula txikitu eta oliotan sueztitu. Ardo zuria eta gatza gehitu eta murriztu.
Legatz zati eder bat aukeratu eta hirugihar xerra batekin bildu.
Piper berdeak eta onddoak juliana eran ebaki.
Osagai guztiak plantxan ondo egin. Gatz gorriaren ikutua eman.
Aurretik egindako tipula saltsari esne-gaina gehitu eta dena aurkeztu.
(Sukaldariak etxean egindako piper beteak gehitzen dizkio platerari)
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar