Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Legatza plantxan barazkiekin eta hirugiharrarekin
Osagaiak
  • -Legatza
  • -Esne-gaina
  • -Hirugiharra
  • -Pikillo piperrak
  • -Piper berdea
  • -Ezpeletako piperrautsa
  • -Piperbeltz beltza
  • -Gatz gorria
  • -Ardo zuria
Prestaketa

Saltsa egiteko,tipula txikitu eta oliotan sueztitu. Ardo zuria eta gatza gehitu eta murriztu.

Legatz zati eder bat aukeratu eta hirugihar xerra batekin bildu.

Piper berdeak eta onddoak juliana eran ebaki.

Osagai guztiak plantxan ondo egin. Gatz gorriaren ikutua eman.

Aurretik egindako tipula saltsari esne-gaina gehitu eta dena aurkeztu.

(Sukaldariak etxean egindako piper beteak gehitzen dizkio platerari)

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena