Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Amuarrain terrina
Osagaiak
  • -Iratiko amuarrain txikia
  • -Izokin-amuarraina
  • -Tomatea
  • -Limoia
  • -Tipula gorria
  • -Urdaiazpikoa
  • -Oliba olioa
  • -Ziapea
  • -Modena ozpina
  • -Maldon gatza
  • -Esne-gaina
  • -Ezpeletako piperrautsa
  • -Tipulina

Bideoak (1)

Prestaketa

Terrina egiteko:

Tipula gorria, tipulina, izokin amuarraina eta tomatea zati txikitan egin.

Arrautzak, gatza eta piper hauts gorria aurrekoari gehitu. Guztia ondo nahastu eta maria bainuan ipini.

Labean sartu.

Hondoa egiteko:

Tomatea, tipulina eta tipula gorria txikitu. Oliba olioa eta modenako ozpinarekin nahastu, ozpin olioa lortuz.

Amuarraina txikiak oliba oliotan frijitu eta bertan urdaiazpikoa xigortu.

Gurina eta limoi zukua errez meniére saltsa egin.

Osagai guztiak platereratu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena