Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Itsas zapoa sagardoarekin
Osagaiak
  • -Zapo beltza
  • -Esne gaina
  • -Ganbak
  • -Sagardoa
  • -Arrain salda
  • -Baratxuria
  • -Oliba-olioa
  • -Txirlak
  • -Perrexila
Prestaketa

Hasteko, itsas zapoari azala kendu eta zatitu. Zati hauek gatza eta irinetatik pasatu.

Baratxuria txikitu eta oliotan sueztitu. Zapo zatiak bertara gehitu, sagardoa bota eta irakin. Arrain salda gehitu.

Ganbak zuritu, zuritutako ganbak eta txirlak aurreko guztiari gehitu eta guztia sueztitu.

Guztia lapikotik atera, aurkeztu eta perrexil txikituaz apaindu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena