Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Erreboiloa txingarretan erreta
Osagaiak
  • -Berakatza
  • -Pipermin gorria
  • -Gatza
  • -Erreboiloa
  • -Perrexila
  • -Maldon gatza
Prestaketa

Hasteko, ikatz parrila ondo prestatu. Erreboiloa osorik gatzatu eta bertan erre.

Norberaren gustora egindako nahasteaz busti erreboiloa. (Kasu honetan sukaldariak ardo zuriz eta oliba olioaz egindako nahastea erabiltzen du, ozpina eta limoia ere aproposak dira honelako saltsak egiteko).

Zartaginean oliba olioa bota, berotzen utzi eta pipermin gorria eta berakatzarekin errefritoa egin.

Errefritoa erreboiloaren gainetik bota eta gozatu plateraz!

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena