Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Hasteko, izokinari azala eta hezurrak kendu eta zati eder bat aukeratu.
Azukrea, gatza, laranja eta limoi azal xehetuak eta laranja zukua ontzi batean ondo nahasi.
Izokina nahasketarekin bat egin eta dena film paperean bildu.
Film paperarekin egindako paketea 45 minutuz hozkailuan utzi.
Denbora hori pasata, film papera kendu eta izokin zatia uretan garbitu eta lehortu.
Izokin zati garbitutik xafla finak atera.
Laranja eta limoi azal gehiago xehetu eta izokinari gainetik bota.
Azkenik, oliba olioa eta gatz beltzarekin gozatu eta platera aurkeztu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa