Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Txahal masailak ziza eta barrengorriz beteak
Osagaiak
  • -Txahal-masailak, 2
  • -Tipula, 1
  • -Azenarioak, 2
  • -Baratxuriak, 2 ale
  • -Ardo beltza, 300 g
  • -Saltsa loditzeko irina
  • -Sagar-purea
  • -Ahate-gibelezko bloka, 2 xerra
  • Betegarria:
  • -Zizak, 100 g
  • -Barrengorriak, 100 g
  • -Baratxuriak, 2 ale
  • -Irina
  • -Gurina
  • -Esnea
Prestaketa

Hasteko, Txahal masailak oliotan gorritu.

Barazkiak (tipula eta azenarioa) ondo txikitu eta txahal masailei gehitu. Gainetik ardo beltza bota, ura gehitu eta guztia sueztitu.

Txahal masaila gorrituta dugunean,  xerretan moztu.

Betegarria:

Zartagin batean, baratxuriak gurinarekin gorritu.

Zizak eta barrengorriak juliana eran ebaki eta baratxuriei gehitu.

Zartagin berera irina eta esnea gehitu eta guztia nahastu ondo egin arte.

Xerra bi bata bestearen gainean jarri eta ziza eta barrengorriz egindako nahasturarekin bete.

Foie zatia zartaginean gorritu eta xerren gainean jarri.

Barazki eta ardoarekin egindako saltsa gainetik bota. Amaitzeko, gainetik gatz pixka bat bota.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena