Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Kontserbak: sardinak, antxoak eta muskuiluak
Osagaiak
  • Sardinak:
  • -Sardina txikien kontserba lata bat
  • -Ibarrako piperra
  • -Oliba olio-birjina
  • Antxoak:
  • -Antxoa kontserba lata bat
  • -Oliba olio-birjina
  • -Tipula
  • -Gernikako piper berdea
  • Muskuiluak:
  • -Muskuiluak eskabetxean
  • -Tomatea
Prestaketa

Sardina txikiak piperrarekin

Ibarrako piperrak moztu. Bero dagoen zartagin batean olio pixka bat bota eta piperrak bertan salteatu. Gatza bota.

Sardina-lata zabaldu eta platerean jarri. Ibarrako piperrak gainean jarri eta gatza eta olio zorrotada bat bota.

Antxoak binagretan

Tipula eta gernikako piperra txikitu eta nahastu ontzi berean. Olioa bota.

Antxoak latatik atera eta platerean jartzerakoan forma biribila eman. Binagreta gainetik bota.

Muskuiluak eskabetxean

Muskuiluak latatik atera eta bota eskabetxea gainetik.

Tomate pixka bat txikitu eta muskuiluen gainean jarri. Gatza bota.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena