Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Sardina txikiak piperrarekin
Ibarrako piperrak moztu. Bero dagoen zartagin batean olio pixka bat bota eta piperrak bertan salteatu. Gatza bota.
Sardina-lata zabaldu eta platerean jarri. Ibarrako piperrak gainean jarri eta gatza eta olio zorrotada bat bota.
Antxoak binagretan
Tipula eta gernikako piperra txikitu eta nahastu ontzi berean. Olioa bota.
Antxoak latatik atera eta platerean jartzerakoan forma biribila eman. Binagreta gainetik bota.
Muskuiluak eskabetxean
Muskuiluak latatik atera eta bota eskabetxea gainetik.
Tomate pixka bat txikitu eta muskuiluen gainean jarri. Gatza bota.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa