Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Usakumeak saltsan bonba arrozarekin
14:21
Osagaiak
  • -Usakumeak 2
  • -Baratxuria
  • -Tipula
  • -Azenarioa
  • -Oilasko-salda
  • -Bonba arroza
  • -Koñaka
  • -Olioa eta gatza
Prestaketa

Hasteko, usakumeak frijitu behar dira eta geroko gorde. Gero, olio horretan bertan, bigundu tipula, baratxuria eta azenarioa. Jarraian, gehitu koñaka eta garreztatu ezazu eta azkenik bota oilasko-salda. Bukatzean, pasatu irabiagailutik.

Bestetik, kazola batean, jarri usakumea saltsarekin. Egiten amaitu baino ordu erdi aurretik, gehitu arroza eta egiten utzi behar da, usakumeak bigundu arte.

Ondoren, atera buztinezko plater batera.

Gogoratu egozten lau minutu utzi behar direla.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena