Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Hasteko, usakumeak frijitu behar dira eta geroko gorde. Gero, olio horretan bertan, bigundu tipula, baratxuria eta azenarioa. Jarraian, gehitu koñaka eta garreztatu ezazu eta azkenik bota oilasko-salda. Bukatzean, pasatu irabiagailutik.
Bestetik, kazola batean, jarri usakumea saltsarekin. Egiten amaitu baino ordu erdi aurretik, gehitu arroza eta egiten utzi behar da, usakumeak bigundu arte.
Ondoren, atera buztinezko plater batera.
Gogoratu egozten lau minutu utzi behar direla.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa