Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Kuiatxozko San jakoboa
Osagaiak
  • -Kuiatxoa
  • -Urdaiazpiko egosia
  • -Gazta-xerra (Dorrea)
  • -Arrautza eta ogi arraila
  • -Gatza
  • -Frijitzeko olioa
Prestaketa

PRESTAKETA

Hasteko, kuiatxoa zuritu behar da eta 2 zentimetroko xerrak egin behar dira. Gero bota gatza. Bestetik, urdaiazpikoa eta gazta molde biribil bat erabiliz ebaki.

Bitartean, egin san jakoboak. Jarri kuiatxo-xerra bat, urdaiazpiko egosiaren xerra bat, gazta-xerra bat eta berriz ere kuiatxo-xerra bat.

Pasatu arrautzetan eta ogi arrailetan. Dena frijitu motel samar, kuiatxoa egin eta gazta urtu dadin; eta amaieran, eman frijitualdi bat su bizian.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena