Errezetak bigarren platerak



Bideoak (1)
PRESTAKETA
Hasteko, kuiatxoa zuritu behar da eta 2 zentimetroko xerrak egin behar dira. Gero bota gatza. Bestetik, urdaiazpikoa eta gazta molde biribil bat erabiliz ebaki.
Bitartean, egin san jakoboak. Jarri kuiatxo-xerra bat, urdaiazpiko egosiaren xerra bat, gazta-xerra bat eta berriz ere kuiatxo-xerra bat.
Pasatu arrautzetan eta ogi arrailetan. Dena frijitu motel samar, kuiatxoa egin eta gazta urtu dadin; eta amaieran, eman frijitualdi bat su bizian.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar