Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Nahastu katilu handi batean gari-glutena, gatza, piperrauts gorria eta piperrauts beltza. Bota ura pixkanaka eta eskuekin nahasten joan, ore malgua osatu arte.
Ore bigun hori eltze batean ipini eta urez estali. Atondu soja-saltsaz, jengibre zatiaz, baratxuriz eta kombu algaz. Jarri sutan eta eduki irakiten poliki-poliki ordubetez.
Bestalde, hozkailuan ditugun barazkiak erabiliko ditugu. Garbitu, moztu eta erregosi zartagin batean olio eta gatzarekin. Ia bukatzear ditugunean, moztu seitana lauki txikitan eta erregosi barazki guztiekin. On egin.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa