Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Seitana (haragi begetala) potoan
18:02
Osagaiak
  • -Gari-glutena, 500 g
  • -Ura, 500 ml
  • -Piperrauts gorria, koilarakada txiki bat
  • -Piperrauts beltza, koilarakada txiki bat
  • -Gatza, koilarakada txiki bat
  • -Soja-saltsa, lau koilarakada
  • -Jengibre zati bat
  • -Baratxuri bat
  • -Kombu alga zati bat
  • -Hozkailuan ditugun barazkiak; azenarioa, porrua, piperra, kuia, tipula...

Bideoak (1)

Prestaketa

Nahastu katilu handi batean gari-glutena, gatza, piperrauts gorria eta piperrauts beltza. Bota ura pixkanaka eta eskuekin nahasten joan, ore malgua osatu arte.

Ore bigun hori eltze batean ipini eta urez estali. Atondu soja-saltsaz, jengibre zatiaz, baratxuriz eta kombu algaz. Jarri sutan eta eduki irakiten poliki-poliki ordubetez.

Bestalde, hozkailuan ditugun barazkiak erabiliko ditugu. Garbitu, moztu eta erregosi zartagin batean olio eta gatzarekin. Ia bukatzear ditugunean, moztu seitana lauki txikitan eta erregosi barazki guztiekin. On egin.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena