Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Oilaskoa teriyaki saltsan, basmati arrozarekin
13:24
Osagaiak
  • -Oilasko-bularra
  • -Soja-saltsa, 150 ml
  • -Mirina, 150 ml (arroz-ozpina)
  • -Azukrea, 50 g
  • -Sakea, 50 g
  • -Basmati arroza
Prestaketa

Moztu oilasko-bularra zati luze eta mehetan.

Prestatu teriyaki saltsa eltze batean, soja-saltsa, mirina, azukrea eta sakea nahastuz. Eduki irakiten su gozotan 10 minutuz.

Arroza egosten jarri 12 minutuz.

Jarri oilaskoa saltsan beratzen.

Bukatzeko, frijitu oilaskoa zartagin batean olio pixka batekin, eta eduki sutan saltsa agortu arte.

Zerbitzatu arroz pixka batekin.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena