Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Oilasko makilatxoak gusanitos hautsarekin
14:52
Osagaiak
  • -Oilasko-bular osoak, 3
  • -Esnea
  • -Arrautzak, 2
  • -Gatza
  • -Piperbeltza
  • -Gusanitos edo Cheetos zorro bat
  • -Oliba-olio suabea edo ekilore-olioa
Prestaketa

Ebaki oilasko bularrak tira luzetan, bota gatza eta piperra, eta jarri ontzi batean esnez estalita. Utzi hozkailuan, gutxienez ordubetez.

Txikitu gusanitoak, haragia txikitzeko makina batean. Bestela, pasatu arrabola zorroaren gainetik.

Zartagin batean, frijitu oilasko-bularrak. Jarri paperean, olioa xukatzeko.

Zerbitzatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena