Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Tipula txiki freskoz betetako galeperra, plantxan egindako sagar gazi-gozoaren gainean
19:47
Osagaiak
  • -Galeperrak, 2
  • -Tipula freskoa
  • -Foie mikuita
  • -Azukrea
  • -Modenako ozpina
  • -Erremolatxa
  • -Baba txikiak
Prestaketa

Bete galeperra foiez eta sagarraz, eta erre 180 bat graduan, 10 edo 12 minutuz.

Sagar-azala, ozpina, barazkitxoak, ardo beltz pixka bat, ura, gatza eta piperbeltza erabiliz, egin saltsa, galeperraren gainetik botatzeko.

Ogia txigortu, eta hornigai gisa jarriko dugu

Plantxan egindako sagarraren gazi-gozoa prestatzeko:

Gorritu sagarra azukrearekin, gehitu modenako ozpinaren zurrusta bat eta aurkeztu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena