Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Txitxarro-popieta tomatearekin eta baratxuri freskoarekin
21:29
Osagaiak
  • -Txitxarroa
  • -Azenario egosiak, 6
  • -Zerben orri-mami egosiak, 4
  • -Baratxuri freskoak oliotan bigunduta, 6
  • -Tomateak, 3
  • -Salda gelatinatua, ¼ l
  • -Txakolina, edalontzi erdia
  • -Oliba-olio birjin estra, zurrusta bat
Prestaketa

Egin barazkiak ur irakinetan eta salteatu. Ondoren, laminatu arraina, eta bete barazkiz. Eman forma, eta jarri oliotan egiten, oliba-olioarekin eta txakolinarekin. Eduki 2 minutu eta erdian.

Atera popietak sutik, eta gehitu fumeta eta barazki-hondarrak. Txikitu, napatu eta aurkeztu plateraren hornigai gisa.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena