Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Begihandi freskoa zartaginean, barazkitxoekin salteatuta
17:21
Osagaiak
  • -Begihandia
  • -Tipula, 1
  • -Piper berdea, 1
  • -Pipermorro gorria, ½
  • -Baratxuri-aleak, 1
  • -Arbendo txigortua, 6
  • -Nori alga, lamina 1
  • -Soja-saltsa
  • -Patatatxo frantses egosiak
Prestaketa

Begihandia zatitu eta txigortu egingo dugu zartagin batean. Geroko gordeko dugu.

Beste ontzi batean, tipula, piper berdea, piper gorria eta baratxuria salteatuko ditugu su bizian. Barazkiak zukua askatzen hasten direnean, aurrez txigortu eta zatitutako arbendolak gehituko ditugu.

Begihandia barazkiekin nahasiko dugu, eta soja pixka bat botako diogu.

Plateraren oinarrian, patatak jarriko ditugu xerratan ebakita. Haren gainean, barazkiak eta begihandia, eta goienean, berriz, nori alga julianan ebakita, begihandiaren garroekin batera.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena