Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Begihandia zatitu eta txigortu egingo dugu zartagin batean. Geroko gordeko dugu.
Beste ontzi batean, tipula, piper berdea, piper gorria eta baratxuria salteatuko ditugu su bizian. Barazkiak zukua askatzen hasten direnean, aurrez txigortu eta zatitutako arbendolak gehituko ditugu.
Begihandia barazkiekin nahasiko dugu, eta soja pixka bat botako diogu.
Plateraren oinarrian, patatak jarriko ditugu xerratan ebakita. Haren gainean, barazkiak eta begihandia, eta goienean, berriz, nori alga julianan ebakita, begihandiaren garroekin batera.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa