Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Galeper eskabetxatua amamaren modura (kontserba)
19:41
Osagaiak
  • Galeperra edo eperra, 300 cl ozpin zuria, 100 cl ur, koilarakada bat oliba-olio, 4 baratxuri ale zuritu gabe, 8 piperbeltz ale, tipula gorri erdia, erramu hosto bat, ezkai adartxo bat, oreganoa eta gatza
Prestaketa

Galeperrak gorrituko ditugu zartagin batean. Zartagin berean, tipula gorria salteatuko dugu txikitutako baratxuriekin batera.

Gainerako osagaiekin eskabetxea prestatuko dugu. Potoetan galeperrak sartuko ditugu, aurrez gozatuta. Baratxuria, tipula eta eskabetxea gehituko ditugu. Maria bainuan egosiko dugu 2 orduz.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena