Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Ahatea laranjatan
15:10
Osagaiak
  • Kilo bateko ahatea (canetón), tipula, porru bat, azenario bat, olioa, gatza, piperrauts zuria, baso bat ardo beltz, 2 z/k Grand Manier, laranja bat, maizena, baso bat haragi-salda, ura eta azukrea

Bideoak (1)

Prestaketa

Lehendabizi, ahatea lotuko dugu, laranja erdia (azalik gabe) barruan duela, eta oliotan erre. Bertara, tipula, porrua eta azenarioa bota, juliana eran moztuta, eta sueztitu. Gran Manier eta ardo beltza bota ostean, egosi, guztia egin arte.

Bestalde, juliana eran moztu laranja-azala eta egosi almibar (ura eta azukrea) batean.

Ahatea eginda dagoenean, maizena bota eta birrindu, eta puntuan jarri saltsa. Ahatea zatitu lau pusketatan, eta saltsara bota, laranja-azala ere bai.

Aurkezpena: ahatea platerean jarri eta hornigai bezala, laranja zati batzuk jarri.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena