Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Idi-isats gisatua ardo beltzetan
17:54
Osagaiak
  • Idi-isatsa, 2 kg
  • Ardo beltza, 1litro
  • Tipula, 5
  • Baratxuria, 1 buru
Prestaketa

Hasteko, isatsa moztu behar da, hezurra elkartzen den tokitik. Jarraian, gorritu isatsa kazola batean, aurrez gatza botata. Erabat gorritzen denean, atera. Bestetik, bigundu tipula eta baratxuri-burua oliotan. Aurretik bigundu dugun tipulari isatsa gehituko diogu eta gero, estali ardoz eta urez, labean sartzeko moduko kazola batean. Eduki bost orduz 130 graduan.

Isatsa samurtzen denean, atera saltsatik. Ondoren, iragazi saltsa eta utzi urritzen. Gehitu isatsa, eta glasatu behar da, karamelizatuta gera dadin.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena