Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Itsas zapoaren trontzoa mojo minarekin
17:07
Osagaiak
  • Mojo mina prestatzeko:
  • Arbendol-irina, 10 g
  • Baratxuria, 30g
  • Gatza, 10 g
  • Piper txorizeroaren mamia, 100 g
  • Piperrauts gozoa, 30 g
  • Oliba-olioa, 200 g
  • Jerez ozpina, 30 g
  • Itsas zapoaren trontzoa edo osoa
  • Patatak eta tipula
Prestaketa

Hasteko, mojo min delakoa egiteko, termomixean txikituko ditugu osagai guztiak eta gorde egingo dugu geroko. Bestetik, panadera patata mehe-meheak egingo ditugu labean, tipularekin eta olio pixka batekin.

Geroago, itsas zapoa plantxan edo parrilan egingo dugu, eta labean emango diogu azken errealdia. Bukatutakoan, olio errea botako diogu gainetik, baratxuri eta piperminarekin. Sagardo-ozpina ere botako diogu. Platereratzeko, panadera patata batzuk jarriko dizkiogu, eta mojo minarekin zerbitzatuko dugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena