Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Hasteko, ohiko porrusalda prestatu behar da, tipula, porrua, azenarioa eta patatekin, eta termomixarekin txikitu.
Bestetik, hegaluzeak epel eta behar bezala garbituta egon behar du prestatzen hasterako. Mitxoleta-hazietan pasatuko dugu, eta plantxa bero-beroan errealdi bat emango. Jarraian, piperrak edo piperminak frijituko ditugu, haren ondoan jartzeko. Hegaluzea egindakoan, medailoi lodi samarretan ebaki, eta porrusalda-kremarekin batera aterako dugu platerera, teriyaki-saltsa pixka bat gainetik botata.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa