Errezetak bigarren platerak



Bideoak (1)
Hasteko, ireki bularkiak, eta bota gatza eta piperra. Urdaiazpiko egosiaren xerra jarriko diogu gainean, eta haren gainean, 3 gazten krema. Gero, bularkia biribildu behar da, laberako azpil batean jarri, berriz ere gatza eta piperra bota, eta esne-gainez estaliko dugu.
Azkenik, sartu labean, 180 graduan.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar