Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Bularkiak galiziar erara
13:36
Osagaiak
  • Bularkia, 1
  • Urdaiazpiko egosia, 1 xerra
  • Hiru gaztaz egindako krema
  • Esne-gaina
  • Gatza eta piperra
Prestaketa

Hasteko, ireki bularkiak, eta bota gatza eta piperra. Urdaiazpiko egosiaren xerra jarriko diogu gainean, eta haren gainean, 3 gazten krema. Gero, bularkia biribildu behar da, laberako azpil batean jarri, berriz ere gatza eta piperra bota, eta esne-gainez estaliko dugu.

Azkenik, sartu labean, 180 graduan.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena