Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Haragi-bolak saltsan
Osagaiak
  • Haragi txikitua, 1 kg
  • Baratxuria, 3 ale
  • Tipula, 1 eta ½
  • Arrautzak 2
  • Gatza
  • Piperbeltz ehoa
  • Ogi birrindua
  • Porruaren zati zuria
  • Azenarioa 1
  • Azukrea, pixka bat
  • Piperrauts gozoa, pixka bat

errezeta (1)

Prestaketa

Hasteko, zuritu tipula, ebaki erditik eta irabiatu. Bestetik, haragi-bolak egiteko erabili behar diren osagai guztaiak nahastu behar dira. Gero, egin bola txikiak eta ogi arrailetan pasatu. Jarraian, frijitu olio berotan eta gorde.

Saltsa egiteko, bigundu barazkiak oliotan, eta gero, gehitu tomatea, gatza, azukrea eta piperautsa. Dena hozten utzi behar da, txikitu gero eta iragazi.

Azkenik, jarri haragi-bolak kazola batean, bota saltsa eta eman irakinaldi bat.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena