Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Oilasko-hegal kurruskariak, arrautzarekin
10:10
Osagaiak
  • Oilasko-hegalak
  • Baratxuria
  • Arrautza
  • Eruka
  • Ekilore-olioa
  • Maldon gatza
Prestaketa

Hasteko oilaskoa konfitatu eta zuritu behar da, eta baratxuriekin 70 gradutan labean sartu behar da 14.minutuz. Bestetik, arrautza frijitu eta eruka apurtu behar da.

Azkenik, maldon gatza bota eta dena platereratu behar da.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena